Audio-Visueel

Tegenwoordig ben ik bezig met een nieuwe methode van het presenteren van mijn fotomateriaal. Vroeger heette dan ‘dia’s met geluid’, nu in het digitale tijdperk spreken we van av-series.

Forms of Architecture laat het lijnenspel zien van het station Arnhem Centraal.

De serie Afscheid in kleur (A colourful goodbye) gaat over de streetart in het oude winkelcentrum van Kijkduin (Den Haag). Bij de Challenge321 behaalde mijn engelstalige aflevering de 38e plaats van de 82 inzendingen , goed voor een certificaat.

De serie is te zien op youtube: https://youtu.be/S8u2Y1liLgY

Faces. Etalagepoppen in de periode 2011-2014 gefotografeerd in diverse steden door de etalageruiten heen en in 2019 in deze serie verwerkt.

< terug naar beginpagina >

Ook in 2021 verschenen er een paar nieuwe producties. Zo zijn daar ‘Palissaden’ een blik op de 58 paalhoofden op het Zeeuwse Walcheren. De paalhoofden behoren tot het cultuur-historische erfgoed.

De serie Levens-weg gaat over het verlies van een dierbare vriendin. Ontsproten aan het brein van Dini Mulder-Kenter, die ook een actieve rol speelde in de serie.

In het najaar van 2022 is er een nieuwe av-serie ontstaan. Palacio de Cristal. Het paleis dient tegenwoordig als tentoonstellingsruimte en is geheel uit glas opgebouwd en rust op een betonnen fundering beklad met keramiek. Het Palacio de Cristal bevindt zich in de Spaanse hoofdstad Madrid.